Het Spiegelgesprek

Elke vorm van coaching is bedoeld om je te activeren, je te stimuleren zo goed en zo zelfstandig mogelijk te presteren en om je uit te dagen verantwoordelijkheid te nemen, in plaats van af te wachten. Verantwoordelijkheid nemen voor het eigen functioneren en de eigen ontwikkeling. Dit betekent investeren en initiatieven nemen.

De manier waarop je jezelf begrijpt en hoe je deze kennis gebruikt is echter vaak belangrijker dan hoeveel je over jezelf weet. Er is wel een zogenoemd zelfonderzoek voor nodig. Het doen van zelfonderzoek is een essentiële vaardigheid bij het ontwerpen van je leven.

Wat bieden we je?

Om je op weg te helpen bieden wij een bijzondere vorm aan: Het Spiegelgesprek. Daarmee bedoelen we een ongedwongen, vrij van verdere verplichtingen, gesprek wat je helpt om jezelf beter te begrijpen, om inzicht te krijgen in de belemmerende factoren en het helpt je om de verdere koers te bepalen.

Wij bieden jou ondersteuning tijdens dit onderzoek: om de juiste manier te vinden voor zelfonderzoek, om je een spiegel voor te houden en om je te stimuleren een antwoord te vinden. De rest moet je zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Werkwijze

De werkwijze is eenvoudig: je komt naar Nijmegen en trekt er een halve dag (ca. 4 uur) voor uit om in gesprek te gaan. Na het gesprek schrijf je een reflectieverslag over de gewonnen inzichten en je stuurt deze op. Jouw verslag wordt aangevuld met de reflectie van jouw gesprekspartner. Je bent dan, als het goed is, een stap verder in jouw persoonlijk ontwikkelproces. Wij dragen daar graag een steentje aan bij.

Je neemt zelf het initiatief door je aan te melden via aanmelden@instituutvooreffect.nl of per telefoon 06-45190178. Dan bekijken we samen wat jouw vraag en uitgangssituatie is en welke mogelijkheden er zijn.

We werken bij Het Spiegelgesprek naast een basistarief met waardebepaling achteraf; na afloop kijk je wat je het gesprek waard vond en beslis je op welke manier jij deze waarde wilt verzilveren. Daarbij hoeft het niet alleen om geld te gaan – er zijn zoveel andere manieren waarop je jouw waardering kunt laten blijken. Het basistarief bedraagt € 50,00 (incl. 21% BTW). Schroom niet en vraag een Spiegelgesprek aan – je zult versteld staan van het effect!