De Etalage

Het Instituut voor Effect begeleidt ontwikkeltrajecten voor (management)teams op maat, intensief of wat meer op afstand. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de opdrachtgever bieden wij teamtrajecten aan die afgestemd zijn op de specifieke vraag en context. Naast intensieve langdurige trajecten hebben wij ook een laagdrempelig kennismakingsaanbod ontwikkeld: De Etalage.

Jouw team in ‘De Etalage’

Soms is het (nog) een stap te ver om aan een training of ontwikkeltraject deel te nemen. Tegelijkertijd is ook het besef dat de schoen ergens wringt, dat het anders en beter kan, maar dat de vinger niet precies opgelegd kan worden.

Speciaal voor die teams bieden wij De Etalage aan. Etaleren betekent uitstallen of tentoonstellen en een etalage heeft de functie om te laten zien wat de aard van de winkel is.

De Etalage bestaat uit een deelname aan een regulier teamoverleg. Op basis daarvan wordt er een beknopt verslag gemaakt over de dominante thema’s binnen het team, de teamdynamiek, de stijl van omgaan en communiceren met elkaar. Desgewenst worden de bevindingen toegelicht.

Geïnteresseerd in een andere kijk op jouw team? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek via de mail aanmelden@instituutvooreffect.nl of de telefoon 06-45190178.

We werken bij De Etalage naast een basistarief met waardebepaling achteraf; na afloop bekijken we samen wat het heeft opgeleverd en hoe jullie deze waarde wilt verzilveren. Daarbij hoeft het niet alleen om geld te gaan – er zijn zoveel andere manieren waarop je waardering kunt laten blijken. Het basistarief dekt de onkosten zoals reistijd en reiskosten en bedraagt € 150,00 (incl. 21% BTW). Vraag De Etalage gerust aan – je zal versteld staan van het effect!