header-vlinder

Over ons

_MG_8430De kernthema’s van het Instituut voor Effect zijn zelfmanagement, (persoonlijk) leiderschap, eigen verantwoordelijkheid nemen en een leven lang leren.

Wij willen mensen en organisaties inzicht geven in de structuren die hun gedrag bepalen en ze leren deze te doorbreken, door zeggenschap te nemen over het eigen handelen – met blijvend effect!

Drijvende kracht Jana Eggert

Oprichter en drijvende kracht achter het Instituut voor Effect is drs. Jana Eggert. Jana heeft gedurende haar loopbaan ruime ervaring opgedaan op het gebied van competentie(h)erkenning en talentontwikkeling, de introductie van competentiemanagement bij diverse organisaties, het begeleiden van ontwikkel- en verandertrajecten en het geven van trainingen en presentaties op het terrein van haar expertise. Wil je meer weten over wie Jana is en waarom ze doet wat ze doet, kijk dan op haar persoonlijke website. 

Opdrachtgevers en deelnemers aan trainingen/trajecten beamen dat Jana een uitgesproken persoonlijkheid is en met passie haar werk verricht. Klik hier voor de referenties.

Dit is waar we voor staan.