Het Dilemmagesprek

Het Instituut voor Effect adviseert en begeleidt leidinggevenden, managers en bestuurders bij de ontwikkeling van hun leiderschapskwaliteiten. Afhankelijk van de wensen en behoeften van de opdrachtgever bieden wij leiderschaps- en management development programma’s aan die afgestemd zijn op de specifieke vraag en context. Daarnaast bieden wij ook persoonlijke begeleiding en coaching op maat aan.

Een bijzondere vorm is Het Dilemmagesprek, een laagdrempelige maar effectieve manier om met de werkwijze van het Instituut voor Effect kennis te maken. Het gaat om een ongedwongen, vrij van verdere verplichtingen, diepgaand gesprek wat je helpt om antwoord te vinden op vragen als: Wat betekent leidinggeven voor jou? Wat zijn je drijfveren en wat is jouw visie? Met welke dilemma’s heb je te maken? Hoe kun je daarmee (leren) omgaan?

Werkwijze

De werkwijze is eenvoudig: je trekt er een halve dag (ca. 4 uur) voor uit om in gesprek te gaan. Na het gesprek schrijf je een reflectieverslag over de gewonnen inzichten en je stuurt deze op. Jouw verslag wordt aangevuld met de reflectie van jouw gesprekspartner. Je bent dan, als het goed is, een stap verder in het doorzien van en omgaan met bepaalde leiderschapsdilemma’s. Wij dragen daar graag een steentje aan bij.

Geïnteresseerd in een persoonlijk Dilemmagesprek? Neem dan contact op via de mail aanmelden@instituutvooreffect.nl of per telefoon 06-45190178.

We werken bij Het Dilemmagesprek naast een basistarief  met waardebepaling achteraf; na afloop kijk je wat je het gesprek waard vond en beslis je op welke manier jij deze waarde wilt verzilveren. Daarbij hoeft het niet alleen om geld te gaan – er zijn zoveel andere manieren waarop je jouw waardering kunt laten blijken. Het basistarief dekt de onkosten zoals reistijd en reiskosten en bedraagt € 150,00 (incl. BTW 21%). Zet een stap in het begrijpen en oplossen van de vraagstukken waarmee je als leider worstelt en vraag een Dilemmagesprek aan – je zult versteld staan van het effect!