Proeverij voor Effect

Diepgang en inzicht op een ongedwongen manier. Begrip en bewustwording dankzij beelden en objecten. Door het volgen van de juiste theorieën. Kortom, een belevenismiddag die je bij zal blijven.

 

Inhoud proeverij

Tijdens de Proeverij voor Effect maak je op een laagdrempelige en informele wijze kennis met het Instituut voor Effect. In één middag krijg je op een aangename manier inzicht in hoe je als persoon in elkaar zit, inzicht in je gedrag en in eventuele valkuilen die daaruit voortvloeien. Daarnaast snap je beter hoe processen binnen teams en organisaties verlopen en waar de hefboom voor verandering zit. Met als resultaat enkele eyeopeners, handvaten en een dosis stimulans om hier mee aan de slag te gaan.

Naast het verschaffen van nieuwe inzichten op het gebied (en het ontstaan) van gedrag, zetten we vooral in op het opnieuw leren kijken naar dingen, het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het interpreteren van ervaringen op een andere, misschien wel nieuwe manier. Verbinding is een begrip wat centraal staat tijdens de belevenismiddag.

Je ontvangt van ons een goodiebag met associaties die je aan deze beleving helpen herinneren. Zo bepaal je zelf de koers voor een verder verloop van deze middag.

Data 2017*

Prijs

Daarnaast werken we met waardebepaling achteraf. Het staat iedereen vrij om een extra bijdrage te geven in geld of op een andere manier. Hoe dit precies werkt ervaar je tijdens de middag.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@instituutvooreffect.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, voorkeursdatum en of je als particulier of via je werkgever/eigen bedrijf deelneemt. Je ontvangt altijd een bevestiging en t.z.t. de laatste informatie.

 

*De middag gaat door bij een minimum van zes en een maximum van tien personen.