Op weg naar verbindend leiderschap

Ontwikkeltraject op maat: ontwikkel jouw effectief leiderschap

Leiderschap kun je ontwikkelen. Daarom is het belangrijk dat iedere leider weet welke kwaliteiten hij in zich heeft. En dat hij weet welke kwaliteiten hij wanneer moet inzetten. Pas dan spreken we van effectief leiderschap. In het ontwikkeltraject verhelder je jouw vragen rond leiderschap en persoonlijke groei, waardoor je als manager én persoon effectiever en krachtiger wordt. Van daaruit ga je werken aan het effectief leidinggeven aan de individuele medewerker, het team en de organisatie.

Het ontwikkeltraject is maatwerk; jouw vragen bepalen de focus. In een persoonlijk gesprek bespreek je de leerdoelen die passen bij jouw situatie, ambities en uitdagingen. Van daaruit gaan we werken aan meer inzicht en persoonlijke groei.

Dit traject kan ook op maat worden aangeboden voor een groep leidinggevenden, een managementteam, een Raad van Bestuur etc.

Kosten: variabel – afhankelijk van de vraag, de uitgangssituatie en het doel van het traject.

Voor wie? Voor jou?

Voor leiders die toe zijn aan een verdieping, die helderheid willen krijgen op hun eigen vragen rondom leiderschap en persoonlijke groei, die open staan voor feedback en gecoacht willen worden, zowel op individueel als op groepsniveau. Leiders die inzicht en handvaten nodig hebben om het beste uit zichzelf, het team en de organisatie te halen.

Resultaat

Tijdens dit traject:

Wat vraagt het van je?

Bereidheid om op onderzoek te gaan naar de achtergronden en diepere lagen in jezelf, de wil om iets te veranderen aan de bestaande situatie, een open houding, reflectievermogen en je dient om te kunnen gaan met feedback.

Doorlooptijd

De doorlooptijd van dit traject is afhankelijk van de vraag en behoefte die er zijn. Wij plannen altijd eerst een afspraak om kennis te maken en samen het doel van het traject te bepalen. Op grond daarvan ontwerpen we een traject op maat en leggen dat voor. Na goedkeuring worden afspraken gemaakt voor de precieze invulling van het traject. Aan het einde van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een ontwikkeltraject op maat, neem dan contact op via de mail aanmelden@instituutvooreffect.nl of de telefoon 06-45190178. We gaan dan samen bekijken wat jouw uitgangspositie is en welke mogelijkheden er zijn. Kijk ook onder de maatwerktrajecten voor de andere vormen van persoonlijke begeleiding en ondersteuning.