Leidinggeven met effect

Verdiepingstraining: jouw rol in het versterken van het menselijk potentieel in de organisatie

Leiding geven is wat anders dan alleen managen. Het betekent o.a. reageren op het gedrag van je medewerkers, aansluiten bij hun kwaliteiten en ambities en hen stimuleren om eigen verantwoordelijkheden te nemen en initiatief te tonen. Maar hoe krijg je ze zo ver?

Het begrijpen van je eigen persoonlijkheid, dynamiek en vooral die van anderen is een voorwaarde voor een goede samenwerking. De training geeft inzicht in jouw eigen rol in het proces. Het reikt strategieën aan voor het adequaat reageren op en aansturen van medewerkers.

Wanneer: najaar 2018
Tijdsinvestering: 3 trainingsdagen (9.30 – 16.30 uur, 7 uur) met een interval van twee weken. Tussentijds maak je huiswerk, met een investering van ca. 8 uur.
Aantal deelnemers: max. 8
Kosten: € 2.750,00 (incl. 21% BTW, materiaal, lunch en versnaperingen)

Voor wie? Voor jou?

Voor iedereen die leiding geeft aan een groep mensen, die zich verder wil verdiepen in de rol van leidinggevende, die het beste uit zichzelf en zijn of haar medewerkers wil halen.

Resultaat

Na afloop van de training:

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de training door een mail te sturen naar aanmelden@instituutvooreffect.nl. In de mail vermeld  je dat je gebruik wil maken van de training leiderschapsontwikkelingje naam, telefoonnummer, je functie en de organisatie waar je werkt. Je ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail.