Effect, invloed, impact

Workshop: over persoonlijke thema’s, krachtenvelden, spelers, verborgen agenda’s en regels van het spel

Als leider ben je het instrument, en je werkterrein bestaat uit je team en de organisatie. Je verbindt jouw leiderschapskwaliteiten met de (soms intense) dynamiek van het team en de organisatie. Ieder lid van de organisatie deelt de verantwoordelijk voor de huidige situatie. Dat wil nog niet zeggen dat iedereen dezelfde macht heeft om de situatie te veranderen.

Jouw rol en invloed als leider is groot. Door de juiste houding en beslissingstechniek ben je in staat om de structuur van het systeem te veranderen. Deze workshop laat je zien dat je niet de spelers moet controleren, maar juist de regels van het spel moet veranderen.

Wanneer: najaar 2018
Tijdsinvestering: 9.30 – 16.30 uur (7 uur)
Aantal deelnemers: max. 10
Kosten: € 995,00 (incl. 21% BTW, materiaal, lunch en versnaperingen)

Voor wie? Voor jou?

Deze workshop is voor managers, bestuurders en leidinggevenden. Wie (meer) inzicht willen krijgen in de complexe structuren van hun huidige situatie, de eigen werkelijkheid, en wie willen leren om daar meer invloed op uit te oefenen.

Resultaat

Na afloop van de workshop:

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de workshop door een mail te sturen naar aanmelden@instituutvooreffect.nl. In de mail vermeld  je dat je gebruik wil maken van de workshop leiderschapsontwikkelingje naam, telefoonnummer, je functie, de organisatie waar je werkt en de gewenste datum. Je ontvangt van ons altijd een bevestigingsmail.