Op een kruispunt in mijn (werk)leven

Ontwikkeltraject op maat: het effect van bezinning en in beweging komen

Iedereen herkent het wel; je weet even niet welke kant je op wilt met jouw leven of werk. Je weet niet waar je nu staat, waar je nou echt goed in bent, wat jouw drijfveren zijn en hoe je in beweging moet komen. Je staat als het ware op een kruispunt in je leven. Hoogste tijd om sturing te geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Dit traject zet jou terug in je eigen kracht en helpt je jouw leven en/of loopbaan weer in eigen handen te nemen. Het is op maat gemaakt, jouw vragen bepalen de focus. Het verloop van het traject verschilt per persoon en kan onder meer bestaan uit biografiewerk, het ontdekken van jouw patronen en manier van communiceren, het vaststellen van de mogelijkheden/ambities, het opstellen van een actueel persoonlijk (competentie)profiel en het maken van een ontwikkelplan. Vanuit deze inzichten kom je in beweging en ben je in staat om, resultaatgericht, vorm te geven aan jouw verdere leven en loopbaan.

Kosten: variabel – afhankelijk van jouw vraag en persoonlijke situatie maken we afspraken over de duur en de kosten.

Voor wie? Voor jou?

Voor iedereen die behoefte heeft aan bezinning, die vastloopt in zijn of haar leven of loopbaan, die niet precies weet wat hij/zij wil, die een zetje nodig heeft om in beweging te komen.

Resultaat

Tijdens dit traject:

Wat vraagt het van je?

Bereidheid om op onderzoek te gaan naar de achtergronden en diepere lagen in jezelf, de wil om iets te veranderen aan de bestaande situatie, een open houding, reflectievermogen en je moet goed om kunnen gaan met feedback.

Doorlooptijd

De doorlooptijd van dit traject is afhankelijk van de vraag die je hebt. Naast een kennismakingsgesprek waarbij we samen het doel van het traject bepalen, maken we afspraken voor de volgende gesprekssessies. Een sessie duurt gemiddeld 2, 5 uur. De gesprekken worden in gezamenlijk overleg gepland. Tussen de gesprekken door dienen huiswerkopdrachten te worden gemaakt. Aan het einde van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats.

Aanmelden

Als je geïnteresseerd bent in een persoonlijk ontwikkeltraject, neem dan contact op via de mail aanmelden@instituutvooreffect.nl of de telefoon 06-45190178. We gaan dan samen bekijken wat jouw uitgangspositie is en welke mogelijkheden er zijn. Kijk ook onder de maatwerktrajecten voor de andere vormen van persoonlijke begeleiding en ondersteuning.