Het ene team, is het andere niet

Verdiepingstraining: over het effect van gelijkgerichtheid, team-ondernemerschap en dialoog

Gelijkgerichtheid betekent functioneren als een geheel. Team-ondernemerschap houdt in dat het team als geheel, en daarnaast de individuele teamleden, de kansen en mogelijkheden die samenwerking biedt optimaal weten te benutten. Het vermogen tot het voeren van een dialoog is een onmisbare vaardigheid wil je als team tot een succesvol samenspel komen. In deze training staan deze drie aspecten centraal.

De training is thematisch opgebouwd. Elk van de trainingsdagen staat in het teken van een van de drie aspecten: gelijkgerichtheid, teamondernemerschap en dialoog. We werken afwisselend met korte inleidingen en interactieve werkvormen. Op deze manier ontwikkel je teamvaardigheden en krijg je inzicht in de theoretische achtergronden. Naast de theorie is vooral reflectie nodig op hoe samenwerking in de eigen praktijk gaat en wat het eigen aandeel daarin is.

Wanneer: op aanvraag
Tijdsinvestering: 3 trainingsdagen (9.30 – 16.30 uur) met een interval van twee weken
Kosten in-company: € 3.950,00 (all-in prijs)

Voor wie? Voor jou?

Voor teams die benieuwd zijn naar de kenmerken en de potentie van het eigen team en meer willen leren over de drie aspecten gelijkgerichtheid, teamondernemerschap en dialoog.

Resultaat

Na afloop van de training:

Aanmelden in-company

Deze workshop kan ook in-company worden gegeven. Neem contact op door een mail te sturen naar aanmelden@instituutvooreffect.nl of te bellen naar 06-45190178.