Een team is een som van de delen

Workshop: het effect van inzicht in teamdynamiek en (meta)communicatie

Teams zijn het vitale component van elke onderneming, de belangrijkste unit voor besluitvorming en actie. Succesvolle teams vormen een gezond geheel, waarin persoonlijke ambities en expertises zich met elkaar verbinden ten gunste van de organisatie. Maar waarom zijn niet alle teams even succesvol en stagneert de samenwerking soms?

Een team is succesvol als het een wezenlijke bijdrage levert aan de organisatie, als individuele teamleden in hun kracht staan en als hun samenspel tot betere prestaties en resultaten leidt. Ieder teamlid draagt evenredig bij aan het succes van het team bij het vervullen van hun taak. Ontdek wat jouw bijdrage is en hoe je de onderlinge communicatie kunt verbeteren.

Wanneer: op aanvraag
Tijdsinvestering: 9.30 – 16.30 uur (7 uur)
Kosten in-company: € 1.390,00 (all-in prijs)

Voor wie? Voor jou?

Voor teams die geïnteresseerd zijn in teamdynamiek, die willen weten welke bijdrage iedere lid kan leveren aan een beter functionerend team en die meer inzicht willen hebben over de manier van communiceren in groepen.

Resultaat:

Na afloop van deze workshop:

Aanmelden In-company

Deze workshop wordt uitsluitend  in-company gegeven. Neem contact op door een mail te sturen naar aanmelden@instituutvooreffect.nl of te bellen naar 06-45190178.